“The power of nature captured in a bottle”

Unknown

Een lang gekoesterde droom ging in vervulling toen ik in 2017 een workshop aromatherapie volgde.
Het begin van mijn ontdekkingsreis op het gebied van etherische olie. En wat ben ik blij dat ik dit pad heb gekozen!
Niets mooier dan natuurproducten die onze gezondheid ondersteunen. Het liefst zou ik zien dat iedereen net zo enthousiast werd als ik.
Wil jij weten wat de etherische olie voor je zou kunnen betekenen?
Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op en we bespreken jou wensen.

4 + 10 =

Zuivere etherische oliën zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen.

Wierook en etherische oliën van planten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in religieuze en spirituele ceremonies. Ze helpen het triviale te overstijgen en verbinding te maken met iets groters. Creëer spiritueel bewustzijn door meditatieve, versterkende etherische oliën te verstuiven, verdunnen of op je polsen, voeten en achter je oren aan te brengen. 

Zelf een puur natuurlijke huidverzorging maken?

Dat kan en ik helemaal niet zo moeilijk. In dit filmpje leg ik het stap voor stap uit.

Veel plezier! 

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de natuurproducten?

Hartstikke leuk!

Stuur me dan gerust een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Op social media plaats ik regelmatig nieuwtjes en aanbiedingen.

Zie ik je daar?

8 + 14 =